Despre noi

S.C. MOBEL DESIGN COMPLET SRL Arad este o firma specializata in productia de mobila, infiintata in 2015.
Toate activitatile desfasurate in cadrul firmei au ca suport experienta,cunostiintele tehnice, competenta, increderea si calitatea.
Principalul obiectiv strategic este de a furniza numai produse si servicii la un nivel calitativ superior, pentru a putea satisface in intregime cerintele si nevoile clientilor.
Angajatii companiei indiferent de nivel sunt implicati personal in indeplinirea acestui obiectiv.
Dorim sa stiti ca dumneavoastra sunteti in centrul atentiei noastre si va asiguram ca MOBEL DESIGN COMPLET ARAD va deveni partenerul ideal in realizarea proiectelor dumneavoastra.
Prin design-ul de produs atractiv. Prin mentinerea preturilor la nivel competitiv. Prin garantarea calitatii produselor si serviciilor. Prin punctualitatea livrarilor. Prin adaptarea constanta la cerintele pietei de profil. Asa ne propunem noi sa asiguram satisfactie deplina clientilor.

MISIUNEA NOASTRA

Am inteles de la inceput ca facem mai mult decat simplu mobilier, transformam spatiile in experiente. MOBEL DESIGN garantează calitatea și confortul. Oferim o gamă largă de mobilier cu design propriu și materiale durabile. Sună-ne și te ajutăm noi!
Tâmplar Arad, mobilă la comandă, mobilă hol, mobilă copii, mobilă tineret, mobilă birou, mobilă bucătărie la comandă, mobilă baie, mobilă living, mobilă dormitor.

MOBEL DESIGN COMPLET

logo mobel


Atelier:
Strada Constitutiei nr. 116 (Aradul Nou)
Arad, Judetul Arad
0723.287.145

UNDE SUNTEM - HARTA